GİZLİ MÜŞTERİ OLMAK 

<h2 style="text-align:center"><strong><span style="color:#16a085"><span style="font-family:Verdana, Geneva, sans-serif"><span style="font-size:20px">GİZLİ M&Uuml;ŞTERİ OLMAK</span>&nbsp;</span></span></strong></h2>

GİZLİ MÜŞTERİ OLMAK 

Gizli Müşteri olmak; günlük programınıza göre planlama yapabileceğiniz yarı-zamanlı bir iştir. Görev bazen 1saati bulurken bazen de 10 dakikada bitebilir. Eğer siz de boş zamanlarınızda alacağınız ücret karşılığında alışveriş yapmak, kahve içmek, bir restorana gidip yemek yemek isterseniz; gizli müşteri olmak sizin için de keyifli olabilir.

Arkadaşınızla beraber gittiğiniz restorandaki, kafedeki ya da sevdiğiniz giyim mağazasındaki hizmetleri ve tecrübelerinizi hatırlayın. Sizin tecrübeleriniz, duygu ve düşünceleriniz o firmalar için gerçekten çok önemlidir. İşte bu yüzden, GİZLİ MÜŞTERİ projelerimize katılarak farklı deneyimler yaşarken. Marka hizmet standartlarının arttırılmasına katkı sağlamış olursunuz.

Gizli Müşteri, denetim sırasında normal hayatta nasıl davranıyor ise o şekilde davranır. Gizli müşterinin kimlik ve amacı, değerlendirilmesi yapılan kuruluş ve çalışanları tarafından bilinmez, Böylelikle GİZLİ MÜŞTERİ gözlemlerini objektif ve doğal bir şekilde gerçekleştirirken tüm hizmet standartlarını ölçme imkanı bulur.

HERKES GİZLİ MÜŞTERİ OLABİLİR. Siz de Oscar Araştırma bünyesinde Gizli Müşterisi olmak ve belirlediğimiz sorular üzerinden gözlemlerinizi bizimle paylaşarak firmaların daha kaliteli hizmet sunmasına aracı olmak istiyorsanız, GİZLİ MÜŞTERİ OL sekmesinden kayıt olabilirsiniz.

Şube Hizmet kalitesi ve bayi hizmet kalitesi analizi projelerimiz tüm Türkiye genelinde devamlılık göstermektedir. Kendi iliniz de gerçekleştireceğimiz Bayi hizmet kalitesi ölçümü projelerine katılmak için GİZLİ MÜŞTERİ OL butonundan kayıt olarak Profil oluşturmanız gerekmektedir.